BRIC RIANA, SINDS 1970

De wijngaard

IL VINO DI MICHELE OGGERO NORCHI

MET LIEFDE GEPRODUCEERD

De wijngaard van Michele Oggerro Norchi bestaat sinds 1970 en is gelegen in het land van Roero. Deze streek in Piemonte (Noord-West Italië) werd in de geschiedenis begeerd door koningen en keizers. Kenmerkend voor het landschap zijn de heuvels en bergen, de bossen, truffels, bloemen én de wijngaarden.

Michele heeft de liefde voor de wijn van geen vreemde. Zijn vader Giovanni is immers de grondlegger van de wijngaard. De kwaliteitswijnen zijn het resultaat van ruim 50 jaar ervaring, aandacht en altijd het allerbeste willen geven.

pino vino wijn
pino vino italiaanse wijn

DOOR PINO VALENTE

IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR

Zoals u wellicht wel weet, is het genieten van lekker eten en drinken, iets wat voor Italianen een eerste levensbehoefte is. Als geboren Italiaan is dat voor mij natuurlijk niet anders! Inmiddels woon ik ruim 30 jaar in Nederland en combineer ik het beste van 2 landen.

Tijdens een familiebezoek aan mijn neef Michele ontdekte ik zijn heerlijke wijnen. In mijn enthousiasme besloot ik om een aantal flessen wijn naar Nederland te halen. Toen ik ze aan menig wijnliefhebber liet proeven, kreeg ik uitsluitend complimenten voor de wijnen van mijn familie.

Sindsdien vertel ik liefhebbers van heerlijke Italiaanse wijnen graag meer over Il Vino Di Michele Oggero Norchi. Het zelf proeven van de verschillende wijnsoorten zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Giuseppe (Pino) Valente

Contact